söndag 26 augusti 2012

Senaste Mary-modet- invigning av Campus Roskilde och prisutdelning på Designmuseet


I torsdags var Kronprinsessan Mary i Roskilde och invigde Själland-universitetets nya Campus Roskilde, som kommer att inrymma fem utbildningar: pedagog-, socialrådgivare-, sjuksköterska-, lärare- och terapeututbildning. Tidigare fanns de här fem utbildningarna spridda på olika platser, men nu är de samlad under samma tak. Det finns nu plats för 3000 studenter och 150 anställda. Kronprinsessan Mary fick även en rundvisning av det nya Campus Roskilde.

Mary var för dagen klädd i ett vitt linne och en blå kjol. Till detta ett långt halsband med sötvattenpärlor från Georg Jensen värt 6475 kronor, beige skor från Gianvito Rossi och en svartblå clutchväska från Jérôme Dreyfuss värd ca 3500 kronor.


Som beskyddare för Danska Konsthantverkare deltog Kronprinsessan Mary i fredags vid öppnandet av Skt. Loye-utställningen på Designmuseum Danmark i Köpenhamn. Mary delade även ut Skt. Loye Priset på 100.000 danska kronor som i år gick till guldsmeden och smyckekonstnären Annette Dam.
Kronprinsessan Mary var klädd i en korallfärgad klänning från Marc Jacobs, beige skor från Prada och guldörhängen från Marianne Dulong.

Se bilder på Mary här:
Mary inviger Campus Roskilde- Billedbladet Picasa
Mary på Designmuseet i Köpenhamn- Daylife

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...