torsdag 23 augusti 2012

Prins Harrys festhelg i Las Vegas slutade med skandalbilder i tidningarna

Daily Mirror, 23 augusti 2012

Prins Harry har hamnat på tidningarnas framsidor sedan den uppmärksammade festresan till Las Vegas.

Fredagen den 17 augusti checkade Prins Harry in på Wynn Hotel i Las Vegas tillsammans med några vänner. De började festandet med drinkar på hotellet och därefter sågs de satsa på tärningsspel vid spelborden. Under kvällen träffade de på några tjejer som följde med på efterfesten i Prins Harrys svit och bilderna som nu nått världen där en naken Prins Harry spelar strippbiljard togs med en mobilkamera.

Festhelgen fortsatte under lördagen och Prins Harrys gäng besökte MGM's Wet Republic pool. Prins Harry har på sig en vit Panamahatt och rödmönstrade Hawaiishorts. Han ses dricka drinkar, bada i poolen och spela beach ball.

På söndagen är Prins Harry och hans vänner på ytterligare ett poolparty. Här finns även den amerikanske mästaren i simning Ryan Lochte, som Harry utmanar i en simtävling klockan 3 på natten. Harry hoppar i poolen med jeansen på och simmar ikapp med Ryan Lochte som vinner över prinsen.

På måndagen är Las Vegas-helgen slut och Harry åker till Los Angeles för att vila upp sig och vänta på att flyga tillbaka hem till Storbritannien.

The Daily Telegraph, 23 augusti 2012

Tisdagen den 21 augusti dyker nakenbilderna på Prins Harry upp på nyhetssidan TMZ.com. En timme efter att bilderna har blivit publicerade syns Prins Harry klädd i vit Panamahatt, blå skjorta och grå shorts prata med vänner på en parkering i Los Angeles. När han får frågor från reportrar som kommit på plats hoppar han in i en väntande bil och försöker att inte synas. Han säkerhetsteam försöker också dölja honom och kör honom snabbt därifrån i en konvoj av tre svarta Cadillac Escalades.

Prins Harry är nu tillbaka i England och för att förhindra att brittiska tidningar visar nakenbilderna har Prins Charles hov, St. James's Palace, kontaktat sin advokat och hotat med att vidta rättsliga åtgärder mot "kränkande av privatlivet" om skandalbilderna trycks. De brittiska tidningarna passar sig därför för att visa bilderna. Däremot finns de två bilderna, sålda för runt 10 000 pund, över resten av världen.

Daily Mail, 23 augusti 2012
Expressen väljer att visa nakenbilderna på Prins Harry i torsdagens tidning.

Se bilder från prins Harrys festhelg här- DailyMail
Prins Harrys nakenbilder- TMZ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...