onsdag 8 augusti 2012

Brittiska kungligheter följer OS

Olympiaden i London är i full gång och de brittiska kungligheterna har fullt upp med att följa tävlingarna och syns på läktarna varje dag. Prins William har tidigare varit en flitig besökare, men den här veckan har han återgått till sitt arbete som helikopterpilot i räddningstjänsten i Wales.
Prins William, Catherine och Prins Harry har alla tre utsetts till olympiska ambassadörer och har även träffat de brittiska idrottarna vid flera tillfällen och gratulerat dem vid vinster.

Senaste veckan på läktaren:
Prince Harry and Peter Phillips cheer on Sir Chris Hoy
Kusinerna Prins Harry och Peter Phillips hejade på den brittiske cyklisten Chris Hoy när han tog guld, sitt sjätte, i den Olympiska Velodrome-arenan i Stratford den 7 augusti.

The Princess Royal watches Olympic Laser Radial medal race
Prinsessan Anne följde medaljloppet i segling med kikare den 6 augusti. Det brittiska laget låg bra till ett tag, men det slutade med en guldmedalj för Sverige.

The Duchess of Cambridge with Gold medalist Ben Ainslie
Catherine, Hertiginnan av Cambridge, träffade den brittiske guldmedaljören i finnjolle, Ben Ainslie, som visade henne sin guldmedalj. Catherine följde även segeltävlingen denna dag tillsammans med Prinsessan Anne.

The Aquatics Centre
Prins Edward och Sophie tittade på simning tillsammans med Prinsessan Anne och hennes man Tim Laurence den 3 augusti.

Prinsessorna Beatrice och Eugenie hejade på cykelloppet Velodrome tillsammans med sin mamma Sarah Ferguson i tisdags den 7 augusti.

Foto: British monarchy photostream/ flickr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...