onsdag 4 juli 2012

Prins William och Catherine såg tennisturneringen i Wimbledon

/Daily Mail
Tennisintresserade Prins William och hertiginnan Catherine dök upp på tennisturneringen i Wimbledon på onsdagseftermiddagen. De satt i det kungliga båset på VIP-läktaren för att titta på kvartsfinalen mellan Roger Federer från Schweiz och Mikhail Youzhny från Ryssland.

Wimbledon-turneringen är inne på sin nionde dag och flera med kunglig anknytning har utnyttjat det kungliga båset för att titta på matcherna. Prinsessan Eugenie fanns på plats redan på premiärdagen. Prins Charles och Camilla såg Roger Federer spela den 27 juni. Kates syster Pippa Middleton och brodern James var där dagen efter och såg damernas match mellan Serena Williams och Melinda Czink. Föräldrarna Middleton, Carole och Michael, satt på läktaren under tisdagens. På onsdagen var det då Prins William och Kates tur.

Kate var klädd i en vit kabelstickad klänning som såg ut att vara hämtad från 1920-talets tennismode. Klänningen kommer från Alexander McQueen och Kate bar den senast då hon och William var på Prince Edward Island under sitt besök i Kanada förra sommaren.Se bilder från den kungliga läktaren under Wimbledon här:
Kate och William - Daylife
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...