torsdag 5 juli 2012

Nyförlovad med Andrea Casiraghi- mer om Tatiana Santo Domingo

Prinsessan Caroline har nu bekräftat förlovningen mellan sin äldste son Andrea Casiraghi och hans flickvän sedan 7 år tillbaka, Tatiana Santo Domingo:
"Jag är glad att tillkännage förlovningen mellan min son Andrea Casiraghi och Miss Tatiana Santo Domingo", säger hon i ett uttalande genom sin presskontakt.
Inget mer sägs om bröllopet, men enligt Italienska Vogue ska det bli under 2013.
Fram tills Andrea Casiraghis morbror Prins Albert har en arvinge, är han nummer två i tronföljden i Monaco efter sin mamma Prinsessan Caroline.

Tatiana Santo Domingo är född den 24 november 1983 i New York, men uppvuxen i Schweiz och Paris. Hennes pappa var Julio Mario Santo Domingo, Jr, rik affärsman från Colombia som gick bort 2009. Hennes mamma Vera Rechulsk kommer från den Brasilianska societeten, men bor numera i Paris. Tatiana har en yngre bror  Julio Mario Santo Domingo III, född 1985.
Tatiana gick på internatskolan Fontainebleau i Paris där hon lärde känna Charlotte Casiraghi och senare Charlottes bror Andrea. Hon har efter det studerat på American University i London där hon tog examen från en konstutbildning.

Marie Claire Malaysia, April 2012

Tillsammans med kompisen Dana Alikhani har Tatiana grundat webbutiken Muzungu Sisters där de säljer etnomode som syftar till att tillhandahålla lokalproducerade och handgjorda produkter från runt om i världen.
Kläderna de säljer är hippie-chica i stormönstrat och starka färger. Inspiration får de från sina många resor ute i världen där de letar efter passande produkter. Senast var Tatiana och Dana i Beirut, Libanon i juni för att öppna en pop-up butik där deras klädmärke ska säljas. De har nyligen även samarbetat med designmärket Missoni och sytt upp skor i tyg som har skänkts av modeföretaget. Ett naturligt samarbete med tanke på att Tatiana Santo Domingo och Missoni-arvtagerskan Margherita Missoni är väninnor. Tatiana var nyligen tärna på Margherita Missonis bröllop när hon gifte sig härom veckan i Italien.

Vogue UK november 2011
Se mer:
http://www.facebook.com/muzungusisters
The Missoni Wedding- Italienska Vogue
Blandade bilder på Andrea Casiraghi och Tatiana Santo Domingo- lehtikuva.fi
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...