torsdag 19 juli 2012

Catherine besökte OS-utställning på National Portrait Gallery i London

Twitterfoto Rebecca English på DailyMail
Hertiginnan Catherine besökte National Portrait Gallery i London på torsdagen där utställningen Road to 2012: Aiming High exhibition öppnade. Catherine anlände vid nio-tiden på morgonen till konstmuseet som hon är beskyddare för. Hon är även ambassadör för OS 2012 och fotoutställningen hade just med det kommande Olympiska spelen att göra. Utställningen visar de senaste tre årens förberedelser inför det kommande OS i London både för idrottsutövarna och arbetet bakom arrangemanget.

Catherine passade även på att titta på diamant jubileumsutställningen om Drottning Elizabet 'Exhibition on the Queen, Art and Image'. Det här var Catherines andra officiella besök på National Portrait Gallery i år. I februari var hon på öppnandet av utställningen Lucian Freud Retrospective.

Den klarblå klänningen som Catherine hade valt att ha på sig för besöket kommer från den brittiska designern Stella McCartney. Valet av klänning var nog ingen slump eftersom Stella McCartney även är den som har designat Brittiska OS-lagets Team GB's kläder i samarbete med Adidas. Halsbandet som Catherine bar är från Cartier och de svarta satinpumpsen från Prada.

Blå klänning från Stella McCartney för 515 pund.

Halsband från Cartier

Se mer:
Bilder- Daylife
Bilder- lehtikuva.fi
Artikel och bilder i DailyMail
Utställningen- Road to 2012
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...