tisdag 3 juli 2012

Andrea Casiraghi och Tatiana Santo Domingo gifter sig


Enligt Italienska Vouge är det nu officiellt att Andrea Casiraghi och flickvännen sedan sju år, Tatiana Santo Domingo ska gifta sig. Så länge morbror Prins Albert inte har några barn är Andrea nummer två till tronen i Monaco efter sin mamma Prinsessan Caroline. Pappa var den italienska affärsmannen Stefano Casiraghi som omkom i en båtolycka när Andrea var liten. Flickvännen Tatiana är en miljadärsdotter och född i USA men med Colombianskt/Brasilianskt ursprung. Hon härstammar från en av Colombias rikaste familjer. Hennes pappa är en Colombiansk affärsman och släkten äger många företag. Farfar Julio Mario Santo Domingo var en av Colombias mest inflytelserika affärsmän.
Paret ska ha träffats genom Andreas syster Charlotte Casiraghi. Inget bröllopsdatum är betämt, men bröllopet kommer att ske under 2013, skriver Italienska Vogue.

Andrea Casiraghi och Tatiana Santo Domingo i Hola 2010.
Andrea gjorde en intervju för spanska Hola 2010 då han blev beskyddare för välgörenhetsorganisationen Motrice Foundation som arbetar med att hjälpa personer som har cerebral pares (CP-skador). Fotona togs vid en fest för organisationen i Paris där även Andreas mamma Prinsessan Caroline var med.

Hola 2010
Se fler bilder på Andrea och Tatiana här bland annat från deras senaste semester i Saint Tropez:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...