lördag 2 juni 2012

Kung Carl Gustaf och Drottning Silvia på besök i Japan

Kung Carl Gustaf och Drottning Silvia har just avslutat sitt statsbesök i Sydkorea. Statsbesöket började i tisdags den 29 maj och avslutades i fredags. På vägen hem har de passat på att besöka Japan. Ett nytt inlägg på hovets Facebooksida under lördagseftermiddagen visar Kungaparet när de besöker en takodling i Roppongi Hills i Tokyo.

Drottning Silvia var även i Japan för att tala på ett seminarium för FN om barns utsatthet som hölls på UN University i Tokyo. Hon var inbjuden som grundare av World Childhood Foundation.
*Se bilder på Drottning Silvia från seminariet här
På måndag börjar åter arbetsveckan i Sverige och då ska Kungen vara på plats för att ta emot högtidliga audienser på Kungliga slottet i Stockholm. Senare på dagen deltar både Kungen och Drottning Silvia vid en mottagning med anledning av International Monetary Conference, även det på slottet.
Även Prinsessan Madeleine kommer att vara i Stockholm på måndag då hon deltar i evenemanget Min Stora Middag som beskyddare för Min Stora Dag.

Kronprinsessan Victoria, Prins Carl Philip och Prins Daniel håller ställningarna hemma i Sverige under helgen och har alla tre olika uppdrag. Prins Daniel närvarar på lördagen vid invigningen av Drottningholms GK:s nyrestaurerade golfbana. Prins Carl Philip deltar på söndagen vid prisutdelningen av Prins Bertil Memorial vid Gärdesloppet i Stockholm.
Kronprinsessan Victoria möter på söndag USAs utrikesminister Hillary Rodham Clinton på ett miljömöte i Stockholm tillsammans med miljöminister Lena Ek. Hillary Clinton har även nyligen besökt Danmark och Norge och åker nu vidare till Sverige.

*Se bilder från Daylife- Drottning Silvia i Tokyo

Uppdatering:
*Se bilder - Prins Daniel spelar golf vid invigningen av Drottningholms golfklubb 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...