tisdag 5 juni 2012

Karl Lagerfelds bild av Drottning Elizabeth på diamantjubileet

Modedesignern Karl Lagerfeld arbetar vanligtvis åt Chanel, men på söndagen satt han med i tv-studion för fransk tv, France2, som kommentator när man sände firandet av Drottning Elizabeths diamantjubileum. Samma uppgift hade han förra året när man sände Prins William och Catherines bröllop.

Lagerfeld är en sann rojalist och satt med för att kommentera bland annat kungligheternas kläder. Under söndagseftermiddagens program passade han även på att twittra några av sina åsikter och hann även rita en pastell-sketch av Drottning Elizabeths kläder.
Angela Kelly är Drottningens designer, men Karl Lagerfeld la till en egen touch på de ritade kläderna, en cape, som han tycker skulle ha passat Drottningen bra.

Karl Lagerfeld twittrade ut sin sketch av Drottningens jubileumskläder som han ritade under direktsändningen av jubileumsfirandet på Themsen den 3 juni.

Karl Lagerfeld/Twitter 3 juni 2012
Inför Drottning Elizabeths diamantjubileumsfirande bad fransk television Karl Lagerfeld att göra en par andra sketcher av Drottningen som blev så här.

Karl Lagerfeld/Twitter 30 maj 2012
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...