söndag 24 juni 2012

Charlene på semestertripp utan Albert i Malibu, Kalifornien

Charlene av Monaco dök oväntat upp på flygplatsen LAX Airport i Los Angeles, Kalifornien i torsdags. Maken Prins Albert var inte med på denna resa, utan Charlene hade sällskap av sin bror Gareth Wittstock och hans flickvän. Charlene var vardagligt klädd i jeans, beigt linne, vita tygskor och en beige väska med de klassiska LV-loggorna på från Louis Vuitton.
Efter att ha hämtat ut bagaget gick sällskapet mot en väntande bil, medan paparazzi-fotograferna hängde efter. Charlene undvek artigt att svara på frågor om hur länge hon tänkte stanna i staden.

På lördagen twittrade den amerikanske såpa-skådespelaren Drake Hogestyn om sitt möte med Charlene. Drake Hogestyn är mest känd för sin roll som John Black i Days of our lives (Våra bästa år). Drake skriver i sitt twitter att han och Charlene är ute i kuststaden Malibu, "Just hanging out in Malibu today with Princess Charlene of Monaco". En bild visar Drake med armen om Charlene i något som liknar en glasögonaffär.

Charlene med skådespelaren Drake Hogestyn/Twitterbild.
Video-klipp: Charlene anländer till Los Angeles LAX Airport


Medan Charlene har åkt till USA, har Prins Albert sedan i onsdags befunnit sig Brasilien och där deltagit i miljömötet Rio +20, som har pågått under helgen i Rio de Janiero. Miljömötet om hållbar utveckling arrangeras av FN och regerings- och statschefer från hela världen har deltagit, bland annat Sveriges kung Carl Gustaf.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...