måndag 28 maj 2012

Prins Albert och Charlene på Monaco Grand Prix tillsammans med Sophie av Wessex

Monaco-Matin den 28 maj 2012.
Den årliga Formel 1-tävlingen Monaco Grand Prix har körts i helgen på Monte Carlos gator. Prins Albert och Charlene fanns där för att titta och de hade ett fullspäckat schema.

Monaco Grand Prix föregicks på fredagen av en mode show, Amber Lounge Fashion show, där det även hölls en välgörenhets auktion. Eventet hölls på Le Meridien Beach Plaza Hotel dit Charlene anlände tillsammans med Prins Albert. Ännu mer kunglig glans åt modeshowen gav Prins Edwards fru Sophie av Wessex som också var där.

I söndags följde furstefamiljen i Moanco Grand Prix tävlingen från VIP-läktaren. Förutom Prins Albert och Charlene var även Prinsessan Carolines två söner Andrea och Pierre Casiraghi med. Andrea hade klätt sig i en beige kostym och Pierre i en marinblå. Jämte Pierre stod hans flickvän Beatrice Borromeo.
Charlene hade valt en svart- och vitrandig klänning med turkos racerbilar i sidan som matchade dagens tävling. Brittiska kungligheten Sophie av Wessex var kvar i Moanco och såg tävlingen tillsammans med Charlene och Albert. Hon fick även hälsa på Andrea och Pierre.

Det är bara en vecka sedan Charlene och Sophie träffades sist. Förra helgen sågs de på Drottning Elizabeths jubileumslunch i Windsor. Förra året var Prins Edward och Sophie på Albert och Charlens bröllop i Monaco. I en intervju inför bröllopet kommenterade Charlene att bland de brittiska kungligheterna var det Sophie och Prins Harry som  hon hade kommit närmast.

På söndagskvällen hölls en galamiddag på Sporting Club i Monte Carlo där Prins Albert, Charlene, Andrea Casiraghi, Pierre Casiraghi och Sophie av Wessex deltog. Sophie var tjusigt klädd i en lång rosa klänning med bar axel. Charlene hade valt en svart klänning med paljetter upptill och som bordsherre fick hon Grand Prix vinnaren, den australienske föraren Mark Webber.

Se bilderna från Grand Prix-helgen här:
Sophie Wessex på fashion show
Charlene på fashion show
Sophie på Grand Prix
Charlene på Grand Prix
Bilder från galamiddagen
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...