onsdag 30 maj 2012

Catherine deltog på Drottningens Garden Party på Buckingham Palace


Varje sommar håller Drottning Elizabeth trädgårdsfest kallad Garden Party på Buckingham Palace. I tisdags var det dags för säsongens andra Garden Party och 8000 gäster var bjudna att dricka te med Drottningen och medlemmar av kungafamiljen. Prins Charles och Camilla var med på tillställningen liksom Prins Philip, Prins Edward och Sophie av Wessex.

Hertiginnan Catherine deltog för första gången vid denna tillställning och hon hade för dagen valt att klä sig i en rosa klänning från Emilia Wickstead med skor och väska från LK Bennett samt en vidbrättad hatt från Jane Corbett. Catherine hade plockat fram den rosa klänningen som hon bar för mindre än två veckor sedan då Drottningen höll jubileumslunch för världens regenter på Windsor. Prins William deltog inte på garden partyt eftersom han var i tjänst för Royal Air Force i Wales. I sin frånvaro blev han ändå tilldelad en ny utmärkelse, Order of the Thistle.

Under dagen serverades 27 000 koppar te, 20 000 sandwiches och 20 000 tårtbitar och kungligheterna gick runt bland gästerna och småpratade. I år hade man tur med vädret och solen lyste över London och trädgården på Buckingham Palace.

Twittrat från dagen

Paul Harrison/SkyNews
LDNfashion/Twitter


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...