måndag 26 mars 2012

Prins Charles träffade Estelle på slottet

 Aftonbladet den 24 mars 2012.

'Victoria i superform', skrev Aftonbladet dagen efter att Kronprinsessan Victoria oväntat hade deltagit i en lunch med Prins Charles och Camilla på slottet i fredags. Nästan på dagen en månad efter Estelles födelse såg Victoria ut att vara i form igen, klädd i grönt från skorna och klänningen till de matchande smyckena från Sophie by Sophie.

Både Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel deltog vid lunchen och anlände till slottet vid halv ett tiden. Med sig hade de även lilla Prinsessan Estelle som fick vara i ett annat rum i närheten av mamma Victoria under lunchen. Efter lunchen och kaffet fick sedan de brittiska kungligheterna hälsa på lilla Estelle och under sitt tal vid lunchen sa Prins Charles: "Min fru och jag är så glada över att få delta i ert firande av Prinsessan Estelles födelse". Aftonbladet frågade senare Prins Charles om han hade fått träffa Estelle. "Självklart träffades vi. Det var fantastiskt. Väldigt trevligt", svarade han.

Kronprinsessan Victoria är fortfarande mammaledig, men kan komma att delta vid någon programpunkt om det passar. Hovets informationschef säger även att Victoria har varit inne på slottet och jobbat vid några andra tillfällen efter att Estelle föddes.

Prins Charles och Camilla har nu avlutat sin vistelse i Sverige och åkte i lördag eftermiddag vidare till Danmark. I söndags besökte de en engelsk kyrka och planterade ett träd.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...