lördag 10 mars 2012

Charlene inviger Grace Kelly: Syle Icon i Australien


Charlene av Monaco är i Australien för invigningen av en utställning om Grace Kelly som stilikon. Utställningen Grace Kelly: Style Icon visas på Bendigo Art Gallery i australienska staden Bendigo från den 11 mars till 17 juni 2012. På utställningen visas kläder som Grace Kelly burit från märken som Dior, Balenciaga, Givenchy och Yves St Laurent.

Charlene höll ett öppningstal där hon hyllade Grace Kellys stil med orden: "Hennes stil är så graciöst unik att den förblir en inspiration för alla genom generationer och kulturer".
Charlene själv var för dagens evenemang klädd i en rosa klänning kantad av glittriga pärlor och kristaller. Klänningen är ett samarbete med den australienska designern Johanna Johnson som själv har Grace Kelly som sin stil ikon. Hon fick uppdraget att designa dagens klänning till Charlene för detta speciella tillfälle.
Prins Albert, som är Grace Kellys son, hade själv inte möjlighet att delta vid invigningen eftersom han deltar vid International World Water Forum i Marseille.

 Se bilderna på Charlene från invigningen här
Video från invigningen här- YouTube
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...