tisdag 21 februari 2012

Kronprinsessan Victoria deltog på lunch för Finlands president

kungahuset.se - 21 februari 2012.
Kronprinsessan Victorias hänger fortfarande med trots att nedkomsten börjar närmar sig. Idag deltog hon tillsammans med Prins Daniel, Kungen och Drottning Silvia när det hölls avskedslunch på slottet för Finlands avgående president Tarja Halonen. Även Tarjas make var med på lunchen liksom Prinsessan Christina och hennes make Tord Magnusson, skriver hovet på kungahusets hemsida.

"Nu handlar det bara om dagar", ska Drottning Silvia ha sagt om Victorias nedkomst vid medaljutdelningen i torsdags. Det har även rapporterats om att Karolinska sjukhuset har förberett sig för en kunglig förlossning genom att spärra av parkeringsplatser som ska användas till ett eventuellt pressuppbåd. Sjukhuset hävdar däremot att de inte har fått något besked om var Victoria väntas föda, men att de förbereder sig för det ändå.
Victoria själv har sagt att födseln väntas i månadsskiftet februari/mars, så någon vecka till får vi nog vänta. Än så länge är i alla fall ingen kunglig förlossning på gång även om Victorias gravidmage nu är riktigt stor. Se bildlänken nedan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...