måndag 27 februari 2012

Catherine på promenad med hunden Lupo

Hertiginnan Catherine på senaste omslaget av Hello Canada:


I tisdags besökte Catherine Oxford i brun klänning med fågelmönster från irländska designern Orla Kiely. Under sitt besök på skolan Rose Hill Primary School avslöjade hon namnet på sin och Prins Williams nya lilla hund, en svart cockerspanielvalp. Barnen på skolan hade gett henne en leksaksvalp och när hon fick frågan om hon ville ge den något namn sa hon att hon ville ge den namn efter sin egen hund som hon hade hemma- Lupo. Lupo betyder varg på italienska, men om Catherine och William visste det när de namngav sin hund vet man inte.

Catherine och William har setts på promenad med sin hund på stranden i Anglesey i Wales där de bor till vardags. Nu är William iväg på Falklandsöarna i några veckor till så Catherine håller för närvarande till i London. Snart är parets lägenhet i Kensington Palace i London färdigrenoverad och klar för inflyttning. De ska bo i samma våning som Prinsessan Margaret bodde i på sin tid.

I fredags sågs Catherine återigen på en promenad med sin hund, Lupo. Den här gången i Kensington Gardens tillsammans med en säkerhetsvakt. På sig hade hon den bruna fårskinnsjackan Darwin jacket med pälskrage från LK Bennett och de gröna gummistövlarna från Le Chameau, en outfit som vi har sett henne klädd i till vardags flera gånger tidigare.

Från Daily Mail

Se bilder på Catherine med hunden Lupo i Kensington Gardens
Bilder på William och Catherine- promenad med hunden på stranden i Anglesey
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...