lördag 7 januari 2012

Snart nya jobbuppdrag för Prinsessan Madeleine efter skidsemestern?

I veckans nummer av 'Klick' skriver Aftonbladet om att Madeleine tvingas hem till Sverige för att ta fler jobbuppdrag och avlasta Kronprinsessan Victoria. Victoria som väntar barn i mars kommer att trappa ner och ta det lite lugnare under ett tag framöver och Prins Carl Philip och Prinsessan Madeleine behöver då hoppa in och ta en del av hennes uppdrag. Hovet har tidigare sagt att Madeleine främst kommer att åta sig de uppdrag som finns i USA och det enda som hittills står inskrivet i hennes kalender på hovets hemsida är närvaro vid en konsert med Lilla Akademin på Carnegie Hall i New York den 26 januari.


Prins Carl Philip som nu är klar med sina studier till lantmätare har själv sagt att han nu har mer tid till att representera kungahuset. Han har redan nu 6 inplanerade uppdrag i sin kalender, det första den 12 januari då han och Kungen deltar vid Kungliga Skogs- och lantbruksakademin i Stockholm där man ska diskutera laxfiskefrågor. Carl Philip kommer också bland annat att närvara vid Svenska Idrottsgalan den 16 december som hålls i Globen och vid utdelningen av priset "Årets Kock 2012" som hålls på Stockholm Waterfront den 25 januari.

Prinsessan Madeleine sågs senast på skidsemester i alperna med kärleken Chris och av bilderna att döma verkar kärleken hålla i sig. Att lämna honom och åka hem till Sverige för att jobba känns nog inte alltför frestande. Dessutom arbetar Madeleine med Childhood, vilket hovet beskriver som ett heltidsarbete.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...