onsdag 18 januari 2012

Prins Albert och Charlene semestrar på Antigua

Efter julhelgen lämnade Prins Albert och Charlene Monaco för en skön solsemester på ön Antigua i Västindien. Där sågs de promenera på stranden, paddla kanot, åka på båtutflykt, kyssas under palmerna, vila  i hängmattan och såklart sola och bada. Paret som hade en skön semester i solen såg mycket avslappnade ut och verkade helt ovetandes om att de blev fotograferade.

Sedan Albert och Charlene gifte sig i somras har det varit ständiga spekulationer kring huruvida Charlene är gravid eller inte. Det har skrivits att hon bär vida kläder för att dölja sin gravidmage, men de nytagna bikinibilderna på henne där hon solar och badar visar tydligt att det inte finns någon gravidmage att dölja. Så spekulationerna får stå tillbaka ett tag. En skön semester verkade de i alla ha haft.


"Albert och Charlene på kärlekssemester", skriver den tyska tidningen Bunte och fortsätter med "Så keliga har vi sällan sett Fursteparet".

 "Furstliga kyssar under palmerna", från tidningen Bunte.Vanityfair.it visar alla semesterbilderna från Albert och Charlenes solsemester på Antigua.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...