lördag 17 december 2011

Spanska Kungahuset önskar God Jul och Gott Nytt År

Spanska kungahuset har offentliggjort årets julkort som skickas ut av Kungaparet, Kronprinsparet och de två prinsessorna Elena och Cristina med familjer.

Julkortet från Kronprins Felipe och Kronprinsessan Letizia är taget tillsammans med döttrarna Leonor och Sofia i en soffa med trädgården i bakgrunden. Kortet är undertecknat av Felipe, Letizia, Leonor och Sofia och de skriver:
"Med våra önskningar om en god jul som är en källa till hopp för alla och fyller oss med mod för det nya året 2012 som nu börjar"
Prinsessan Elena skickar ett julkort med en bild på sina två barn Felipe och Victoria som håller sin hund i famnen.
På kortet finns en text med  "God jul och Gott nytt år" på tre språk (spanska, engelska och franska) och följs av några handskrivna rader: "Jag ber att år 2012 blir som vi alla hoppas och har hopp om en bättre framtid. Med vår kärlek och tillgivenhet", undertecknat av Elena, Felipe och Victoria.Prinsessan Cristina och maken Inaki Urdangarin skickar ett kort på sig och sina fyra barn Juan, Pablo, Miguel och Irene. Kortet är taget vid Miguels konfirmation den 28 maj i år. Med kortet önskar familjen "God jul och Gott nytt år" på spanska och engelska och tillägger "med stor tillgivenhet", undertecknat av hela familjen.
Kung Juan Carlos och Drottning Sofia skickar inte någon bild på sig själva utan har valt en målning som är gjord av den flamländska målaren Gerard David från slutet av 1400-talet.
Även Juan Carlos och Sofia önskar "God jul och Gott nytt år" och tillägger för hand, året "2012" och har sedan undertecknat med sina namn.


Foto: Spanska Kungahuset ("Casa de Su Majestad el Rey")
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...