torsdag 21 juli 2011

Prins Albert och Charlene slår tillbaka mot ryktena

Prins Albert och Charlene är nyss hemkomna från sin resa till Sydafrika. I onsdags bara timmar efter att de var tillbaka, sammankallade de representanter från tre nyhetsbyråer för att ge sin syn på de rykten som det har skrivits om i media sedan bröllopet. Tidningen Nice-Matin var en av de som var med på pressmötet och rapporterar därifrån.
Intervjun var på franska och det var en allvarlig och bestämd Albert som sa att nu är det nog. Han sa: "Vi vill uttrycka vår ilska mot de här ryktena, det är outhärdligt". "Jag är verkligen chockad"
Han är besviken på tidningarna som har publicerat artiklarna och säger: "Det är beklagligt att media har tagit till sig dessa rykten utan att kontrollera informationen". "Att sprida falsk information är straffbart genom lag", säger han och menar att det kan bli rättsliga åtgärder bl.a mot den franska tidningen L' Express som var först med att publicera rykten dagarna innan bröllopet.
Enligt Prins Albert finns det också de i Monaco som sprider dessa rykten. "Min familj har länge varit förmål för rykten och svartsjuka. Det finns några personer i Monaco som vill oss illa". Mer än så säger Albert inte om det.
Under mötet håller Charlene Alberts hand och får på slutet frågan om hon har något att tillägga. " Nej, jag tror det säger allt", svarar hon på engelska.
Paret berättar också att de har tillbringat de senaste tolv dagarna mellan 9-20 juli i Moçambique. Där fick de vara helt för sig själva, äntligen ensamma och fria från tidningar och fotografer. "Vi hade en fantastisk vistelse, vi blev inte störda", säger Albert.

Några bilder från bröllopet:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...