torsdag 30 juli 2015

Prinsessan Eugenie delade ut pris på galopptävlingen Glorious Goodwood


Prinsessan Eugenie och pojkvännen Jack Brooksbank besökte galoppbanan i Goodwood under torsdagen där den tredje dagen av Qatar Goodwood Festival pågick. Prinsessan Eugenie var på plats för att dela ut pris till loppets vinnare.Prins George på stranden med mormorPrins George fyllde 2 år den 22 juli. Samma morgon blev det en utflykt till stranden med mormor, Carole Middleton. Kates mamma Carole tog med sig Prins George på en liten utflykt där han fick leka med hink och spade i sanden och bada fötterna i havet. Hon passade även på att föreviga stunden med att ta en bild på barnbarnet med sin mobiltelefon.
onsdag 29 juli 2015

Drottning Sofia med barnbarnen på badutflykt i Palma


Den spanska kungafamiljen brukar tillbringa sin semester på ön Mallorca varje sommar. Drottning Sofia samlade nyligen några av sina barnbarn omkring i Palma de Mallorcas hamn då det var dags för första dagen på sommarens seglarskola.tisdag 28 juli 2015

Pierre Casiraghi och Beatrice Borromeo på omslaget av Point de Vue


Helgens brudpar, Pierre Casiraghi och Beatrice Borromeo, finns på omslaget av den franska tidningen Point de Vue den här veckan. I lördags gifte de sig borgerligt i furstepalatset i Monaco och på lördag är det dags för den religiösa vigseln som äger rum i Italien.


Kronprins Haakon och Kronprinsessan Mette-Marit med barnen på Sankt Olofs-festivalen


Den norska kronprinsfamiljen deltog vid Sankt Olofs-festivalen som hölls i Stiklestad den 24 juli. Prinsessan Ingrid och Prins Sverre Magnus fick prova på både bågskytte och hästridning i vikingabyn.måndag 27 juli 2015

Sommarhälsning från Solliden- Nya bilder på Prinsessan Leonore och Prins Nicolas


Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill skickar en sommarhälsning från Sollidens slott på Öland. Under måndagen gav hovet ut nytagna bilder på prinsessfamiljen och även Prinsessan Madeleine visar upp familjebilder på sin Facebooksida. Hon skriver: "Jag är så tacksam över att få vara mamma till två. Både Leonore och hennes bror Nicolas är små änglar". Bilderna är tagna i juli månad av fotograf Birgitta Grenfeldt.

Foto: Birgitta Grenfeldt/Kungahuset.se

Prins Albert och Prinsessan Charlene på Red Cross Ball Gala 2015


Årets gala till förmån för Röda Korset hölls i Monaco i lördags. Prins Albert och Prinsessan Charlene fanns bland gästerna. Medan den övriga furstefamiljen firade det nyblivna brudparet Pierre Casiraghi och Beatrice Borromeo fick Prins Albert och Charlene lämna bröllopsfesten och festa vidare med middag och dans på Sporting Club i Monte-Carlo. söndag 26 juli 2015

Prins William och Kate i regnväder på America's Cup-segling


Prins William och Hertiginnan Catherine var på plats i Portsmouth under söndagen för att följa segeltävlingen America's Cup World Series. Storbritannien försöker i år vinna America's Cup för första gången. I juni 2014 fanns Kate med då den brittiske seglaren Ben Ainslie lanserade projektet. Söndagens segeltävling fick dock avbrytas och ställas in på grund av det extremt dåliga vädret med regn och hårda vindar bara någon timme efter att William och Kate anlänt.

Bröllop i Monaco- Pierre Casiraghi och Beatrice Borromeo har gift sig


I lördags hölls det bröllop i Monaco för Prins Alberts systerson Pierre Casiraghi och hans fästmö Beatrice Borromeo. Bruden sågs anlända i en vit Bentley till furstepalatset strax innan klockan 11.30 på lördagsförmiddagen. Den borgerliga vigselceremonin hölls sedan i palatsets trädgård dit 70 av parets närmaste familj och vänner var inbjudna. Därefter hölls det ett garden party vid palatset dit betydligt fler gäster var inbjudna. Festen arrangerades av Prins Albert som hade lovat paret en sommarfest i picknick-stil med lokal folkmusik.

Beatrice Borromeos bröllopsklänning var designad av modehuset Valentino och skapad av dess chefdesigners Maria Grazia Chiuri och Pierpaolo Piccioli. Klänningen var ljusrosa med en lång cape i silk ciffong, en haute couture-klänning speciellt skapad för Beatrices bröllop.

Lördagens bröllop var det första av två för Pierre och Beatrice. Den 1 augusti hålls den religiösa vigselceremonin i Italien som är Beatrices hemland. Bröllopsgästerna kommer då att flygas till familjen Borromeos egen ö i Lake Maggiore.


Monaco-Matin 26 juli 2015

lördag 25 juli 2015

Årets sommarfotografering på Gråsten Slott


I dag på lördagen var det dags för den årliga sommarfotograferingen på den danska kungafamiljens sommarslott Gråsten. Drottning Margrethe och Prins Henrik fanns på plats tillsammans med Kronprins Frederik och Kronprinsessan Mary och deras fyra barn, Prins Christian, Prinsessan Isabella, Prins Vincent och Prinsessan Josephine. Ingen av drottningens systrar deltog i år, men Prinsessan Benediktes dotter, Prinsessan Alexandra av Berleburg och hennes man greve Jefferson och de två barnen Richard och Ingrid fanns med på Gråsten slott. Prins Joachim och Prinsessan Marie semestrar just nu på annat håll och fanns därför inte på plats för årets fotografering.
fredag 24 juli 2015

Danska kungafamiljen såg vaktbytet vid Gråsten slott


Drottning Margrethe och Prins Henrik är hemma igen efter sin officiella resa med kungaskeppet Dannebrogen till Grönland, ett besök som pågick mellan den 8-22 juli. De har nu anslutit sig till kronprinsparet och deras barn på Gråsten slott där de har semester. Under fredagen kom kungafamiljen ut på slottstrappan för att se vaktbytet och lyssna till Det kungliga Livgardets
musikkår som spelade. Nu när alla är samlade igen kommer de danska kungligheterna på lördag att fotograferas på Gråsten slott för de årliga sommarbilderna.Drottning Letizia på Expo 2015 i Milano


Drottning Letizia har rest till Italien där hon under torsdagen besökte världsutställningen Expo 2015. I år hålls den i Milano och Drottning Letizia fick en visning av den spanska paviljongen. Årets tema för världsutställningen är "Feeding the Planet, Energy for Life".


torsdag 23 juli 2015

Prins Charles och Camilla har besökt Cornwall


Prins Charles och hertiginnan Camilla har besökt det brittiska grevskapet Cornwall i sydvästra England.  Camilla som är hertiginna av Cornwall, fick se sitt hertigdöme på den engelska sydkusten under några dagar. Paret besökte bland annat Newquay och Scillyöarna (Isles of Scilly).

onsdag 22 juli 2015

Belgiens kungafamilj firade landets nationaldag


Belgiens nationaldag firades den 21 juli och kungafamiljen fanns på plats i Bryssel under dagen. Kung Philippe och Drottning Mathilde deltog tillsammans med de fyra barnen Prinsessan Elisabeth, Prins Gabriel, Prins Emmanuel och Prinsessan Eleonore. Dagen började med en gudstjänst, Te Deum i katedralen och följdes av en militärparad. Kung Philippes syster Prinsessan Astrid och hennes man Prins Lorenz deltog också vid nationaldagsfirandet liksom kungens bror, Prins Laurent och hans fru Prinsessan Claire. Prins Laurent drog uppmärksamheten till sig när han tog ett samtal i sin mobiltelefon mitt under militärparaden.
Prins Laurent och Prinsessan Claire på den belgiska dagstidningen Het Nieuwsblad, 22 juli 2015.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...