lördag 29 november 2014

Kronprinsessan Victoria invigde Sweden International Horse Show


Kronprinsessan Victoria invigde Sweden International Horse Show under fredagskvällen. Tävlingen hålls på Friens Arena i Solna. Kronprinsessan Victoria rullade in på arenan i hästdragen vagn tillsammans med Malin Baryard-Johnsson som red in på hästen Jive.torsdag 27 november 2014

Prinsessan Madeleine och Prinsessan Leonore inför Thanksgiving

Foto: Ewa-Marie Rundquist/kungahuset.se
Inför helgens högtid Thanksgiving, publicerar hovet en nytagen bild på Prinsessan Madeleine med Prinsessan Leonore i knät. Prinsessan Madeleine önskar Happy Thanksgiving med denna bild via sin Facebooksida.


onsdag 26 november 2014

Prinsessan Leonore i gungan på omslaget av veckans Hänt i veckan.


Prinsessan Madeleine gungar Prinsessan Leonore på omslaget av veckans "Hänt i veckan". Under en promenad i Central Park i New York stannade Madeleine och Chris till i lekparken där Prinsessan Leonore fick prova på gungorna. Snart kommer prinsessparet hem till Sverige för att närvara vid Nobelfesten den 10 december.

tisdag 25 november 2014

Prins Albert och Prinsessan Charlene på omslaget av Point de Vue och Closer


Monaco firade sin nationaldag den 19 november och Prins Albert och Prinsessan Charlene deltog under dagen. Med anledning av nationaldagsfirandet har den franska tidningen Point de Vue fått en exklusiv intervju med prinsparet. Om graviditeten säger Charlene som väntar tvillingar, "Denna dubbla födelse är en underbar gåva av livet".

Även den franska veckotidningen Closer visar bilder från nationaldagsfirandet.

Hertiginnan Catherine på besök i Norfolk

Foto: @RE_DailyMail/Twitter
Idag besökte Hertiginnan Catherine Norfolk där hon deltog i en kampanj för att bygga ett nytt barnsjukhus. Kampanjen arrangeras av East Anglia Children's Hospice (EACH), en organisation som Catherine är beskyddare för. Catherine fick träffa personal, volontärer och familjer som har fått stöd av organisationen.  Hon fick också se en speciell teservis som designats av Emma Bridgewater till förmån för EACH.måndag 24 november 2014

Prins Harry har besökt Oman och Dubai


Prins Harry var under veckan som gick på besök i Oman och Dubai. I torsdags deltog han i polomatchen Sentebale Polo Cub som spelades för hans afrikanska välgörenhetsorganisation Sentebale. På lördagen närvarade han vid Grand Prix Formel 1-loppet som kördes i Abu Dabi. Där träffade han på den före detta Spice Girls medlemmen Geri Halliwell som var där med sin pojkvän, formel1-bossen Christian Horner.söndag 23 november 2014

SVT avslöjar innehållet i årets "Året med kungafamiljen"


I årets "Året med kungafamiljen" som visas på trettondagen i SVT, kommer vi att få träffa hela kungafamiljen. I somras var de alla samlade på Solliden på Öland och på SVTs hemsida berättar man att årets intervju med kungafamiljen kommer att handla om föräldraskap och möten med svärföräldrar. Mycket har också hänt under 2014, Prinsessan Leonores födelse och dop, Prins Carl Philip och Sofia Hellqvists förlovning.

Programmet kommer att visas på SVT1 den 6 januari klockan 20.00.Foto: SVT

Kung Willem Alexander och Drottning Maxima på omslaget av Vorsten


Kung Willem Alexander och Drottning Maxima var nyligen på statsbesök i Japan och Korea. Den nederländska tidningen Vorsten pryder omslaget på sitt senaste numret med en bild från besöket.

Prinsessan Beatrice på Winter Wonderland VIP opening


Prinsessan Beatrice fanns på plats då Winter Wonderland i Hyde Park, London hade sin VIP-visning den 20 november.


lördag 22 november 2014

Kung Willem Alexander och Drottning Maxima på konsert i Haag


Kung Willem Alexander och Drottning Maxima närvarade vid en jubileumskonsert av Residentie Orkestra som firar 110-års jubileum. Konserten ägde rum i Dr. Anton Philipszaal i Haag.
torsdag 20 november 2014

Drottning Letizia på konferens i Rom


Drottning Letizia deltog under torsdagen vid en internationell konferens i Rom. Temat för konferensen var kost och näring. Påven var en av talarna vid konferensen där även Letizia höll tal.

Även Kung Felipe finns med under besöket i Rom. Under onsdagseftermiddagen hade Letizia och Felipe ett möte med Italiens premiärminister Matteo Renzi. 


onsdag 19 november 2014

Prins Carl Philip och Sofia Hellqvist delade ut pris på Fryshuset

Awsome Stockholm/Twitter

Prins Carl Philip och Sofia Hellqvist var hedersgäster då årets finalgala Sveriges Ungdomsentreprenör hölls på Fryshusets Arena i Stockholm idag. De delar under kvällen ut ett pris på 5000 kr till pristagaren Negin Azimi i kategorin "Årets idé".Ett foto publicerat av @hawkey77

Furstefamiljen firade Monacos Nationaldag


Andrea Casiraghi och Tatiana Santo Domingos lille son Sascha, fick vara med på sitt första officiella evenemang i furstefamiljen då Monaco firade sin nationaldag under onsdagen. Prinsessan Caroline fanns också på plats och höll sitt lilla barnbarn i handen under paraden och i famnen då furstefamiljen vinkade till folket från palatsets balkong.

Prins Albert och Prinsessan Charlene deltog under dagen och delade en kyss uppe på balkongen. Prinsessan Charlene är gravid med tvillingar som väntas mot slutet av året. Det är bara någon månad kvar nu och höggravida Charlene deltog inte vid dagens alla evenemang.

Prinsessan Stephanie samt Prinsessan Carolines två yngre barn, Pierre Casiraghi och Prinsessan Alexandra, var också med under firandet.

måndag 17 november 2014

Prins Albert och Prinsessan Stephanie delade ut julgåvor

Foto: Palais Princier de Monaco/Facebook

Prins Albert och Prinsessan Stephanie lämnade julgåvor till Röda Korset i Monaco under måndagsförmiddagen.

Drottning Letizia delade ut 'Plastic Arts Velazquez Award'


Drottning Letizia deltog under måndagen vid utdelningen av konstpriset 'Plastic Arts Velazquez Award' som hölls på Prado Museum i Madrid.


lördag 15 november 2014

Drottning Silvia på Global Child Forum i Dubai

Foto: Global Child Forum/Facebook

Drottning Silvia har varit i Dubai för att delta i Global Child Forum. Forumet om barnrättsfrågor grundades på initiativ av Kung Carl Gustaf och Drottning Silvia 2009. Tidigare forum har hållits på Stockholms slott, men nu arrangerades det för första gången utanför Sverige.

Även Prinsessan Haya av Jordanien fanns på plats på forumet för att tala. Prinsessan Haya bor numera i Dubai där hon är gift med Dubais regent Schejk Mohammed bin Rashid Al Maktoum.

Under vistelsen i Dubai hann Drottning Silvia även med att besöka organisationen DFWAC, Dubai Foundation for Women and Children, som arbetar för att stötta utsatta barn och kvinnor.

Foto: Global Child Forum/Facebook

Foto: Global Child Forum/Facebook

Drottning Silvia deltog vid en middag på svenska ambassaden i Dubai.
 Foto: Global Child Forum/Facebook

 Drottning Silvia besökte organisationen DFWAC i Dubai. Foto: DFWAC/Twitter

Kronprinsessan Victoria på WaterAids kampanj #ILoveToa

Foto: WaterAid/Facebook

Kronprinsessan Victoria närvarade vid invigningen av utställningen #ILoveToa som är en kampanj av organisationen WaterAid. Tio kända personer har fått designa varsin toalett i kampanjen som syftar till att samla in pengar för att fler personer i världen ska få tillgång till toaletter.
Kronprinsessan Victoria är sedan några år tillbaka beskyddare för WaterAid.

fredag 14 november 2014

Kronprinsessan Mary tog emot The Bambi Charity Award 2014 i Berlin


Kronprinsessan Mary mottog på torsdagskvällen priset The Bambi Charity Award 2014 vid den stora prisgalan 'The Bambi Award Show' som hölls i Berlin. Även Kronprins Frederik fanns på plats vid Marys sida. Kronprinsessan Mary var utnämnd pristagare i kategorin "välgörenhet" och tog emot priset för sitt engagemang för våld i hemmet. Den tv-sända prisgalan hölls på Stage Theatre vid Potsdamer Platz.

Galan kantades även av världsartister som rockbandet U2 och skådespelerskan Uma Thurman som även de var där för att ta emot pris.
torsdag 13 november 2014

Prins William och Hertiginnan Catherine på Royal Variety Performance i London


Prins William och Hertiginnan Catherine närvarade vid Royal Variety Performance som hölls på London Palladium under torsdagskvällen. Musik, teater, dans, stand-up comedy och show stod på programmet och bland annat uppträdde Ed Sheeran och Ellie Goulding för prinsparet. Programmet kommer att tv-sändas på brittiska ITV i december och har blivit en jultradition.Prinsessan Beatrice på modevisning av TOUJOURI


Prinsessan Beatrice närvarade då märket TOUJOURI presenterade sin senaste kollektion av aftonklänningar under en middag i London under onsdagskvällen. Bakom designmärket står Lama El-Moatassem som även jobbat för bland annat modehuset Chloe. Värdinnor för kvällsevenemanget var Amber Le Bon och Alice Naylor-Leyland.

Drottning Sofia på konstutställning i Aten


Spaniens drottning Sofia har besökt sitt forna hemland Grekland för en konstutställning. Under onsdagen såg hon utställningen 'Friends and Patrons of El Greco in Toledo' på Benaki Museum i Aten. Hon blev guidad av Greklands kulturminister och museets vd. Utställningen visas till minne av den spanske konstnären El Greco som dog för 400 år sedan.

onsdag 12 november 2014

Hertiginnan Catherine mötte unga idrottare på SportsAid workshop


Hertiginnan Catherine är beskyddare för organisationen SportsAid som ger ekonomiskt stöd till unga idrottare i åldrarna 12 -18 år. Under onsdagen besökte Catherine idrottslabbet GSK Human Performance Lab i Brentford i västra London. Besöket skedde i samarbete med SportsAid.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...