måndag 31 mars 2014

Prins George på omslaget av veckans Hello


Hello Magazine har den nytagna bilden på Prins William och hans familj på omslaget av sitt nya nummer som kom ut på måndagen. Rubriken lyder: "Prins George- en bild av lycka inför hans stora äventyr". Snart får lille Prins George följa med sina föräldrar när de reser på officiellt besök till Nya Zeeland och Australien.

Monacos furstefamilj på Rosornas Bal


Monacos furstefamilj närvarade vid det årliga evenemanget Rosornas Bal som hölls på Monte Carlo Sporting Club i lördags. Balen är en välgörenhetsbal till förmån för Princess Grace Foundation som i år firar 50 år.

Prinsessan Caroline är ansvarig för evenemanget och hon hade bett sin gode vän designern Karl Lagerfeld att designa temat. För musikunderhållningen stod artisten Mika.

Prins Albert och Prinsessan Charlene kom tillsammans med Prinsessan Caroline och två av hennes barn, dottern Charlotte och yngste sonen Pierre med flickvännen Beatrice Borromeo.
Den svenska modellen Victoria Silvstedt fanns också bland gästerna.
Designern Karl Lagerfeld och artisten Mika


Victoria Silvstedt

Se fler bilder från kvällen här: lehtikuva.fi

Myroyals

söndag 30 mars 2014

William, Kate och Harry på bröllopPrins William och Hertiginnan Catherine var i helgen på bröllop. De kom tillsammans med Prins Harry till kyrkan St Mary the Virgin där deras vänner Lucy Meade och Charlie Budgett gifte sig.

Prins George på nytagen bild med sina föräldrar


Det brittiska hovet har gett ut en ny bild på Prins William och Hertiginnan Catherine med den nu 8-månader gamle sonen Prins George. Med på bilden finns även familjens hund Lupo. Den senaste bilden på den lille prinsen var vid hans dop i oktober. Nu har han växt en del sedan dess och på bilden sitter han med sina föräldrar i ett fönster på Kensington Palace iklädd en ljusblå stickad tröja med sitt namn George på.

Bilden släpptes lagom till morsdag som firas i Storbritannien söndagen den 30 mars.
I april åker hela prinsfamiljen på ett tre veckors officiellt besök till Nya Zeeland och Australien.


lördag 29 mars 2014

Prinsessan Beatrice på modeevent i LondonPrinsessan Beatrice var en av gästerna på London varuhuset Fortnum and Masons där man lanserade modebloggen  'Mrs. Alice In Her Palace' i torsdags.Prinsessan Beatrice med kvällens värdinna Alice Naylor Leyland som står bakom modebloggen 'Mrs. Alice In Her Palace'.torsdag 27 mars 2014

Prinsessan Eugenie och Sarah Ferguson på välgörenhetsauktion i New YorkHertiginnan av York, Sarah Ferguson och dottern Prinsessan Eugenie deltog vid välgörenhetsauktionen Gavel and Grand Benefit Auction som hölls på Bowery Hotel i New York i onsdags.

Prinsessan Eugenie bor sedan ett halvår tillbaka i New York dit hon flyttade från London för att jobba på det webbaserade auktionshuset Paddle8.

 
Prinsessan Eugenie och Sarah Ferguson tillsammans med Paddle8s grundare Osman Khan och Alexander Gilkes, auktionsfirman som Eugenie jobbar för i New York.

onsdag 26 mars 2014

Kronprinsessan Victoria närvarade vid seminariet Hjärnans dag

Kronprinsessan Victoria närvarade vid Hjärnans dag den 26 mars. Seminarier hölls om hjärnan och  hjärnforskning. Kronprinsessan Victoria är beskyddare för Hjärnfonden.

tisdag 25 mars 2014

Willem Alexander och Maxima mötte världens ledare i Haag

Världens ledare samlas i Haag i Nederländerna för att delta i toppmötet om kärnsäkerhet The Nuclear Security Summit. Under måndagen fick Kung Willem Alexander och Drottning Maxima träffa dem på slottet Huis ten Bosch i Haag där det även bjöds på middag under kvällen.


Willem Alexander och Maxima med USAs president, Barack Obama.


Sveriges statsminister Fredrik Reinfeldt var med på mötet.


Prinsessan Beatrix deltog vid mötet med Sydkoreas president som togs emot av kungaparet i Amsterdam.


Tysklands förbundskansler Angela Merkel fanns på plats.

måndag 24 mars 2014

Kronprins Felipe och Kronprinsessan Letizia hedrade före detta premiärminister

Den spanska kungafamiljen deltog vid en kondoleansceremoni som hölls för den före detta spanske premiärministern Adolfo Suarez i Madrid på måndagen. Den tidigare premiärministern som avled den 23 mars, var landets första demokratiskt valda minister efter diktatorn Francisco Franco. 


Prinsessan Anne och familjen på Gatcombe Horse TrialsPrinsessan Anne och hennes familj sågs i helgen på hästtävlingen Gatcombe Horse Trials som varje år hålls på Prinsessan Annes egendom Gatcombe Park. Sonen Peter Phillips var där med makan Autumn, döttrarna Savannah och Isla och familjens hund.

Både Prinsessan Anne och dottern Zara Phillips Tindall är engagerade i tävlingsevenemanget. Medan Zara jobbade med sina hästar, tog maken Mike Tindall hand om dottern Mia som han körde runt i barnvagn. Även parets två hundar fick följa med i koppel.söndag 23 mars 2014

Kronprins Haakon och Kronprinsessan Mette-Marit har besökt Vietnam

Se og Hör Weekend 22 mars 2014

Norges kronprinspar, Haakon och Mette-Marit, var i veckan på officiellt besök i Vietnam. En norsk näringsdelegation var även med på resan som gick till huvudstaden Hanoi, den historiska kulturstaden Hue som finns på UNESCOSs världsarvslista och Ho Chi Minh- staden vid Saigonfloden.

Kronprinsessan Mette-Marit har lagt upp en privat bild från Vietnambesöket på sin Twitter och skriver: Haakon och jag återupplivade precis våra valskunskaper på ett torg i Hanoi. #Varfördubaraälskarvietnamdirekt."

Middag för Kinas president på slottet i AmstedamKung Willem Alexander och Drottning Maxima höll en välkomstmiddag på lördagskvällen för Kinas president och hans fru som är på statsbesök i Nederländerna. Även Prinsessan Beatrix deltog.
Willem Alexander och Maxima välkomnade Kinas presidentKinas president Xi Jinping är på statsbesök i Nederländerna under två dagar i samband med att han ska delta i mötet 2014 Nuclear Security Summit som hålls i Haag den 24-25 mars.
På lördagen välkomnades presidenten och hans fru av Kung Willem Alexander och Drottning Maxima på flygplatsen i Amsterdam.


lördag 22 mars 2014

Drottning Maxima fick ta emot Tyska MediaprisetDrottning Maxima av Nederländerna fick på  fredagskvällen ta emot det Tyska Mediapriset vid en prisutdelning i Baden-Baden i Tyskland. Hon hedras för sitt sociala engagemang och som FN:s särskilda talesman för att ge människor i utvecklingsländer tillgång till mini-lån. Även Kung Willem Alexander var på plats för prisutdelningen.

Myroyals

fredag 21 mars 2014

Kronprinsessan Victoria i Tanzania- Dag 2


Under besöket i Tanzania fick Kronprinsessan Victoria se WaterAids verksamhet i Kigamboni utanför staden Dar es Salaam. Både Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel är beskyddare för organisationen WaterAid som verkar för rent vatten och sanitet i världens länder. Nästan hälften av Tanzanias befolkning saknar tillgång till rent vatten. Kronprinsessan Victoria fick se ett av projekten som WaterAid bedriver i landet då hon besökte en skola som fått vatten och sanitet med hjälp av organisationen.Under de två dagarna i Tanzania blev det även besök på ett sjukhus, seminarium om ungt entreprenörskap på svenska ambassaden och mottagning på svenska residenset där WWF:s Jihdepris delades ut till organisationen Mjumita som verkar för att bevara skogsområden.

torsdag 20 mars 2014

Kronprinsessan Victoria på besök i Tanzania

Efter två dagar i Ghana åkte Kronprinsessan Victoria på onsdagseftermiddagen vidare till Tanzania. I landets största stad och ekonomiska centrum, Dar es-Salaam, träffade Kronprinsessan Victoria både Tanzanias president och utrikesminister för att diskutera ekonomiska frågor och framtida relationer med Sverige.


onsdag 19 mars 2014

Kronprinsessan Victoria i Ghana- Dag 2


Kronprinsessan Victorias besök i Ghana fortsatte under tisdagen. Tillsammans med Sveriges handelsminister besökte hon bland annat Kofi Annan International Peacekeeping Training Centre som är ett fredsbevarande träningscenter. År 2000 invigdes det av FN:s tidigare generalsekreterare Kofi Annan, som är född i Ghana.

Efter besöket var Kronprinsessan Victoria och handelsministern inbjudna till Ghanas president John Dramani Mahama och det bjöds på lunch under en båttur på Akosombosjön.
Foto: KAIPTC/www.kaiptc.org

Prinsessan Estelle på omslaget av Svensk Damtidning


Prinsessan Estelle finns på omslaget av veckans nummer av Svensk Damtidningen. För en vecka sedan deltog Prinsessan Estelle vid firandet av mamma Kronprinsessan Victorias namnsdag som hölls på borggården utanför slottet.

tisdag 18 mars 2014

Kronprinsessan Victoria på besök i Ghana- Dag1


Kronprinsessan Victoria besöker Ghana och Tanzania under några dagar. Igår landade hon i Ghanas huvudstad Accra tillsammans med handelsminister Ewa Björling och den svenska delegationen. Under dagen besökte de ett teknikprojekt för flickor, Tech Needs Girls, i ett av stadens slumområden. Över 50 flickor från projektet Achievers Book Club och Tech Needs Girls träffade Kronprinsessan Victoria och visade och berättade för henne om vad de får lära sig.
Foto:
Achievers Bookclub/Facebook
Tech Needs Girls/Facebook

måndag 17 mars 2014

Sarah Ferguson berättar om sin viktkamp för tidningen Hello


Sarah Ferguson, Hertiginnan av York, finns på omslaget av brittiska Hello den här veckan. I en exklusiv intervju med tidningen visar hon upp sin nya slanka figur berättar om hur hon gått ner 19 kg på bara fem månader.

Hon bestämde sig för att en gång för alla gå ner i vikt när hon ställde sig på vågen och insåg att hon vägde lika mycket som när hon väntade sin första dotter, Prinsessan Beatrice, som nu är 25 år.

Det är i den schweiziska skidorten Verbier som Sarah har genomgått sin både fysiska och mentala förändring. "Jag brukade vara så arg", berättar hon för Hello."Jag trodde att jag aldrig skulle gå ner i vikt, att jag hade förlorat kontrollen. Jag kunde inte komma i några av mina kläder. Jag höll på att drunkna i att äta, drunkna i mat". Sarah berättar att hon nu har tagit bort socker ur sin kost och tränar regelbundet.

Sarah har tidigare varit ambassadör för Viktväktarna. Nu har hon blivit utnämnd till ambassadör för Institute of Global Health Innovation på Imperial College London.

Under åren har Sarah fått kämpa med vikten och vikthånen. Hon säger: "Det behövdes mod för att vara i offentligheten under alla år som jag har varit överviktig. Alltid var det en 'Duchess of Pork' eller 'Fat Frumpy Fergie' rubrik, de hade ingen aning om att de nådde in i djupet av min själ."

Hertiginnan av York var tidigare gift med Prins Andrew och har två döttrar, Prinsessan Beatrice och Prinsessan Eugenie. Även efter skilsmässan 1996, har Sarah och Prins Andrew fortsatt att vara nära vänner och har setts semestra många gånger tillsammans med döttrarna genom åren. De har även periodvis bott i samma hus.


William och Catherine firade St Patrick's Day med Irish Guards

Prins William och Hertiginnan Catherine deltog vid firandet av St Patrick's Day i Aldershot, Hampshire på måndagsförmiddagen. Den irländska nationaldagen firas den 17 mars och varje år håller regementet för Irish Guards i Aldershot en militärparad. Hertiginnan Catherine delade traditionsenligt ut gröna treklöver, shamrocks, till soldaterna vid Irish Guurds.

Under besöket berättade Prins William även att den snart åtta månader gamla sonen, Prins George, har lärt sig att krypa och håller på att få sin första mjölktand. Han sa även skämtsamt att ett barn är nog just nu.lördag 15 mars 2014

Drottning Silvia på FN-möte om droger i Wien


Drottning Silvia har varit i Österrike för att delta i en FN-kommission. I i torsdags deltog hon vid FN:s konferens om narkotikasamarbete, Commission on Narcotic Drug, som hölls vid FN:s högkvarter i Wien. Från Sverige fanns även FN:s biträdande generalsekreterare, Jan Eliasson samt barn- och äldreministern, Maria Larsson. Drottning Silvia höll öppningstalet och talade även om sin organisation Mentor Foundation som arbetar med att förebygga drogmissbruk.
Foto: UNIS Viennatorsdag 13 mars 2014

Prins Carl Philip och Sofia på omslaget av Svensk Damtidning


Veckans nya nummer av Svensk Damtidning har Prins Carl Philip och flickvännen Sofia Hellqvist på omslaget med rubriken "Förlovning inom 7 veckor".

Prins Carl Philip och Sofia har nu varit ett par i några år och bor tillsammans sedan länge. Sofia har på senare tid fått delta vid flera evenemang och familjehögtider i kungafamiljen. Hon var bjuden till Prinsessan Estelles dop, Prinsessan Madeleines lysning och sedan till bröllopet i slottskyrkan. Hon var med vid Prinsessan Lilians begravning förra året och nu senast vid tacksägelsegudstjänsten, Te Deum, för Prinsessan Leonore.

Nu tror Svensk Damtidning på en förlovning för paret innan Kungens födelsedag den 30 april. Detta grundar de på uppgifter från en hovkälla. Dessutom ska Prins Carl Philip själv ha designat förlovningsringen.

onsdag 12 mars 2014

Kronprinsessan Mary och Chelsea Clinton möttes i New York


Kronprinsessan Mary är i New York för att delta i konferens med FN:s kvinnokommission. I söndags bjöd Danska Generalkonsulatet in till middag och där träffades Kronprinsessan Mary och Chelsea Clinton. Chelsea företräder stiftelsen The Clinton Foundation som bland annat arbetar för att förbättra barn och ungas hälsa i USA.
Under kvällen diskuterades ämnen som handlade om global hälsa med fokus på kvinnor och barn.


Mary har även besökt National Hemophilia Foundation, NHF, i New York, som arbetar för att hitta behandling för ärftlig blödarsjuka.

Kronprinsessan Victoria firades på namnsdagen


Kronprinsessan Victorias namnsdag firades onsdagen den 12 mars. Kronprinsessan blev uppvaktad på slottets borggård med blommor och Arméns musikkår. Prins Daniel och Prinsessan Estelle var också med för att delta i uppvaktningen. Efter musikuppvaktningen, gick Victoria runt och tackade och tog emot blommor från dem som samlats på borggården för att gratulera på namnsdagen.

Se bilder från firandet här- PPE Agency


Hellomagazine.com

Foto: Kungahuset.se

måndag 10 mars 2014

Prins Edward fyller 50 år idag


Prins Edward, Earl av Wessex,  fyller 50 år idag. Han föddes den 10 mars 1964 på Buckingham Palace i London som fjärde och yngsta barn till Drottning Elizabeth och Prins Philip. Den 19 juni 1999 gifte han sig med Sophie Rhys-Jones, som efter bröllopet fick titeln grevinna av Wessex. De har två barn tillsammans, Louise 10 år och James 6 år.
I samband med födelsedagen har det brittiska hovet gett ut en nytagen bild på Earlen av Wessex och hans familj.

I söndags firades Prins Edward på sin 50-årsdag av släkt och vänner. Drottning Elizabeth, Prins Philip och andra kungliga släktingar sågs anlända under söndagskvällen till Prins Edwards och Sophies hem Bagshot Park i Surrey.

På måndagsmorgonen var det dags för jobb igen, då Edward och Sophie besökte lågstadieskolan Robert Browning primary school i Walworth, London. De var där för att titta på arbetet med Kidscape som är en av välgörenhetsorganisationerna som tar emot pengar från Prins Edwards och Sophies fond, Wessex Youth Trust.

Se mer här på Daily Mail

söndag 9 mars 2014

Prinsessan Charlenes semesterfoton på tyska tidningen Bunte


Den tyska tidningen Bunte skriver om Prinsessan Charlene som semestrat på den karibiska ön Saint Barths utan maken Prins Albert. Medan han var i Sotji för att följa Monacos tävlingstrupp i vinter-OS, sågs Charlene på restaurang tillsammans med en grupp äldre män som hon verkade känna väl.  De åt, drack vin, skrattade mycket och kramades.
Det är inte första gången som Charlene åker själv på solsemester. Även förra året i februari reste hon till Saint Barths för att semestra med vänner.

Se fler bilder här från tidningen Gente
lördag 8 mars 2014

Släkträff i Aten för den spanska och grekiska kungafamiljen

Foto:  Spanska kungahuset, Casa de s.m el Rey/Borja Fotógrafos

Den spanska och den grekiska kungafamiljen sammanstrålade i torsdags i Aten för att uppmärksamma den 50-åriga minnesdagen av Kung Paul av Greklands bortgång.

Syskonen Drottning Sofia av Spanien, Kung Konstantin av Grekland och Prinsessan Irene av Grekland deltog tillsammans med familjen för att minnas sin far som dog den 6 mars 1964. Kransar lades ned på hans grav.

Drottning Sofia hade med sig sina tre barn, Prinsessan Elena, Prinsessan Cristina och Kronprins Felipe med makan Letizia.

Kung Konstantin och Drottning Anne-Marie kom också med sina barn, Prinsessan Alexia, Prins Pavlos, Prins Nikolaos, Prinsessan Theodora och Prins Philippos.

Prins Pavlos och hans fru Prinsessan Marie -Chantal kom från London och hade med sig sina fem barn, Prinsessan Maria Olympia, Prins Constantine Alexios, Prins Achileas Andreas, Prins Odysseas-Kimon och Prins Aristidis-Stavros.

Minneshögtiden hölls norr om Aten på Tatoi Palace som tidigare var den grekiska kungafamiljens sommarslott. Slottet övergavs 1973 då kungafamiljen fick fly landet, men Kung Pauls grav finns kvar här på den kungliga kyrkogården. Även hans fru, Drottning Frederica ligger begravd jämte honom här.

Prinsessan Marie -Chantal visar en del bilder från släktträffen och dagarna i Grekland på sitt Instagramkonto.

Greklands Kung Konstantin och Drottning Anne-Marie tillsammans med sina fem barnbarn som följt med föräldrarna Prins Pavlos och Prinsessan Marie-Chantal till Aten.

Familjen samlad: Marie-Chantal och Pavlos med barnen samt Prins Philippos, Prinsessan Theodora och Drottning Anne-Marie under en utflykt till det gamla templet Parthenon på Akropolis.

Spanska prinsessan Elena, grekiska prinsessan Alexia och prinsessan Marie Chantal samt spanska prinsessan Cristina.

Foto: Instagram/Marie-Chantal of Greece

fredag 7 mars 2014

Kronprinsessan Victoria berättar om sin glädje över att bli moster

Expressen 7 mars 2014

Tidningen Expressen fick ett kort samtal med Kronprinsessan Victoria när hon besökte Paris i torsdags och frågorna kretsade kring kungafamiljens nya lilla prinsessa, Leonore.

Kronprinsessan Victoria glädjer sig åt att ha blivit moster. Hon berättar att det var Prinsessan Madeleine själv som ringde till henne och berättade att hon och Chris hade fått en dotter. Victoria har ännu inte träffat lilla Leonore själv, men hon har förstås fått många bilder skickade till sig. Prinsessan Estelle har också fått se bilderna och tycker att det är roligt, men hon är ännu för liten för att förstå att hon har fått en kusin. "Hon ser att det är en söt liten flicka. Något mer än så tror jag inte att hon förstår", säger Victoria.

Kronprinsessan Victoria tycker att Leonore liknar Chris väldigt mycket och att hon är en enormt söt liten tjej. Om Prinsessan Leonores namn säger Victoria: "Jag tycker att det var ett väldigt sött namn. Jättevackert. Det blir nog väldigt bra".

Nu längtar Victoria efter att få träffa lilla Leonore i  New York och planerar att åka dit när det passar. Presenten är redan inköpt, berättar hon.


I helgen skulle Kronprinsessan Victoria ha åkt till Paralympics i Sotji, men resan ställdes in på grund av den oroande händelseutvecklingen i Ryssland och Ukraina. Under fredagen skickade hon istället ett telegram till de svenska deltagarna inför kvällens invigning: ”Jag vill framföra mina varma lyckönskningar till hela den svenska paralympiska truppen med förhoppning om goda prestationer och fina minnen. Victoria”

Charlotte Casiraghi på omslaget av Bunte


Charlotte Casiraghi syns med sonen Raphael på omslaget av den tyska tidningen Bunte den här veckan.

Charlotte och sonen Rapahel finns även på omslaget av L'illustré med mormor Prinsessan Caroline.

torsdag 6 mars 2014

Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel på konstutställning i Paris


Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel har idag varit i Paris för att delta i invigningen av en utställning om Carl Larsson. Utställningen, "Carl Larsson – L’imagier de la Suède", visas på Petit Palais.
De blev även besök på svenska ambassaden och en guidad rundtur på operahuset Opéra Garnier.

onsdag 5 mars 2014

Nu finns svenska kungahuset även på YouTube


Kungahuset lanserade under onsdagen en egen sida på YouTube. Här har man samlat filminslag från både officiella uppdrag och stora händelser i kungafamiljen som t ex Prinsessan Estelles dop och Prinsessan Madeleines förlovning och bröllop. Det finns även information om kungliga besöksmål som de olika slotten och Hovstallet.

I samband med lanseringen av YouTube-sidan, ger även hovet ut en nytagen bild på Kronprinsessan Victoria och Kung Carl Gustaf som får pryda deras sida.

Kungahusets sida på YouTube finns här:
http://www.youtube.com/kungahusetFoto: Brigitte Grenfeldt/kungahuset.se

Prinsessan Leonore på omslaget av Svensk Damtidning


Prinsessan Madeleines dotter, Prinsessan Leonore, finns på omslaget av Svensk Damtidning den här veckan.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill tackar för lyckönskningarna


Genom sin Facebooksida hälsar Prinsessan Madeleine och maken Chris och tackar för alla lyckönskningar i samband med Prinsessan Leonores födelse. Med hälsningen finns också en bild på dottern Leonores lilla hand som håller runt sin mammas finger.

"Vi är så glada över att ha Leonore i vårt liv. Hon är en liten ängel och liksom hennes namn skänker hon solsken även på molniga dagar. Från djupet av våra hjärtan vill vi tacka varenda en av er för era lyckönskningar till vår dotter. Hon känner sig väldigt älskad"


Foto: Prinsessan Madeleine/Facebook

tisdag 4 mars 2014

Prinsessan Madeleine och Chris på promenad med Leonore

Expressen 4 mars 2014

I helgen gick Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill på sin första promenad på Manhattan med den lilla dottern i barnvagn. Prinsessan Leonore låg nedbäddad i en svart vagn från trendmärket Bugaboo. Även hunden Zorro fick följa med på promenaden. Paret turades om att dra barnvagnen med Prinsessan Leonore eller gå med Zorro i koppel.

Kvällsposten 4 mars 2014

Under söndagen hölls det en tacksägelsegudstjänst, Te deum, för Prinsessan Leonore i slottskyrkan i Stockholm. Kungaparet, Kronprinsessan Victoria, Prins Daniel och Prins Carl Philip deltog. Även Prins Carl Philips flickvän Sofia Hellqvist var bjuden och satt i bänkraden bakom kungafamiljen tillsammans med Drottning Silvias brorson Patrick Sommerlath och hans fru Maline. Prinsessan Madeleine och Chris O'Neil var kvar i New York. Inte heller Chris mamma eller systrar hade möjlighet att resa till Sverige för att delta vid gudstjänsten.


Via hovets hemsida tackar Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill för alla gratulationer:

Vi är mycket glada över alla gratulationer som har kommit med anledning av Prinsessan Leonores födsel och vi vill på detta sätt framföra, till var och en av er, ett stort och varmt tack för uppvaktningen.

Till alla som hört av sig angående gåvor med anledning av Prinsessans födsel, är vi tacksamma om ni har World Childhood Foundation eller Min Stora Dag i åtanke. På så sätt får många glädje av er generositet.

Er omtanke betyder mycket för oss.

Madeleine och Christopher
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...