fredag 29 november 2013

Kate på SportsAids galamiddag i London

The Duchess of cambridge attends the SportsBall

Hertiginnan Catherine närvarade i torsdags vid välgörenhetsorganisationen SportsAids galamiddag SportsBall som hölls i London. Kate är beskyddare för organisationen som stöttar brittiska idrottsmän som är tidigt i karriären.


The Daily Telegraph 29 november 2013.

onsdag 27 november 2013

Hertiginnan Kate på omslaget av Woman's Day


Hertiginnan Kate syns på omslaget av den australienska tidningen Woman's Day med rubriken "Fotot som chockade världen". Även 31-åriga Kate visar sig ha fått inslag av grå hårstrån i sitt annars så bruna hår.

Prins Albert och Charlene på Point de Vue


Prins Albert och Charlene finns på omslaget av franska tidningen Point de Vue den här veckan.

Maxima på omslaget av Hola Mexico


Drottning Maxima är på omslaget av veckans Hola- Mexico. Nyligen besökte hon ögruppen Nederländska Antillerna i Karibien tillsammans med maken Willem Alexander.

söndag 24 november 2013

Kungaparet och Kronprinsessan Victoria på Dramatens jubileumsföreställning


Kungliga Dramatiska Teatern uppmärksammar Kung Carl Gustafs 40 år som statschef med jubileumsföreställningen "För miljön i Tiden". I lördags närvarade Kung Carl Gustaf, Drottning Silvia och Kronprinsessan Victoria vid förställningen och möttes av Dramatens chef Marie-Louise Ekman.
Foto: Sören Vilks / Dramaten


fredag 22 november 2013

Kronprinsessan Letizia på veckans Hola och Semana


Kronprinsessan Letizia finns den här veckan på omslaget av de spanska tidningarna Hola och Semana.


torsdag 21 november 2013

Kronprinsessan Victoria på Se och Hör


Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel var i London för ett par veckor sedan. En kort jacka från HM av gästdesignern Isabel Marant fanns med i garderoben. Denna vecka finns Victoria på omslaget av Se och Hör med rubriken "Nu avslöjas hemligheten, Victoria gravid."

Drottning Maxima på veckans Bunte

Nederländernas nya drottning, Maxima, finns på omslaget av veckans nummer av tyska Bunte med rubriken "Maxima, här strålar lyckan".
Just nu är Maxima och maken Willem Alexander på officiellt besök på ön Aruba i Nederländska Antillerna.

Se bilder här- PPE Agency

onsdag 20 november 2013

Hertiginnan Kate på välgörenhetsuppdrag i London


De två senaste dagarna har Kate varit ute på nya uppdrag.
Under tisdagen besökte hon och Prins William välgörenhetsorganisationen Only Connect i London. Organisationen arbetar med fångar, ex-fångar och yngre personer i riskzonen. Man vill därmed minska risken för återfallsförbrytelse. Prins Williams moster, Lady Jane Fellowes, är en av styrelsemedlemmarna i organisationen.

Hertiginnan Kate hade för dagen valt att återanvända sin bruna kappa med fågelmönster från Orla Kiely.


Under onsdagen hade Kate uppdrag på egen hand och besökta då en organisation för ungdomspsykiatri, Place2Be. Hon anlände till kontoret i Canary Warf i London där man höll ett forum under dagen där Kate närvarade.

Dagens klädsel blev en marinblå jacka från Max Mara och och en kjol i samma färg från Orla Kiely, samma märke som gårdagens kappa.
tisdag 19 november 2013

Prins Albert och Charlene firade Monacos nationaldag


I Monaco firades nationaldagen den 19 november. Prins Albert och Charlene deltog i dagens gudstjänst tillsammans med den övriga familjen. Prinsessan Caroline och barnen Andrea, Pierre och Alexandra fanns på plats, men i år saknades höggravida Charlotte som väntar barn tillsammans med pojkvännen Gad Elmalhe. Däremot deltog Andreas maka, Tatiana Santo Domingo, för första gången officiellt vid ett nationaldagsfirande. Även Prinsessan Stephanie deltog vid dagens firande.
Efter kyrkobesöket följde furstefamiljen den traditionsenliga nationaldagsparaden från slottsbalkongen.Se fler bilder här- Paris Match

måndag 18 november 2013

Sophie av Wessex höll mottagning på slottet för tv-serien Dr Who

Dr Who reception

Sophie, Grevinnan av Wessex, närvarade på måndagen vid en mottagning på Buckingham Palace som hölls för att fira 50-års jubileet av den brittiska science fiction-TV-serien Doctor Who som producerats av BBC. Gäster vid mottagningen var bland annat flera av skådespelarna från serien.

Dr Who reception

Dr Who reception

söndag 17 november 2013

Prinsessan Madeleine på omslaget av norska Se og Hör


Norska tidningen "Se og Hör- Weekend", har en bild av Prinsessan Madeleine på helgutgåvans omslag. Under en promenad i New York tillsammans med maken Chris O'Neill, syntes hennes gravidmage under den öppna jackan. I slutet av februari, början av mars, beräknas den lilla bebisdottern komma.

torsdag 14 november 2013

Prins Charles 65 år- firades under besöket i Indien

The Prince and Duchess in India and Sri Lanka

Prins Charles fick fira sin födelsedag i Indien det här året. På torsdagen fyllde han 65 år och detta uppmärksammades under hans och Camillas besök i Kerala under dagen med tårta och blommor.
Indienbesöket har pågått under den senaste veckan och snart går resan vidare till Sri Lanka.

The Prince and Duchess in India and Sri Lanka

The Prince and Duchess in India and Sri Lanka

The Prince and Duchess in India and Sri Lanka

The Prince and Duchess in India and Sri Lanka


Foto: The British Monarchy Photostream/Flickr

måndag 11 november 2013

Prins William och Kate firade Remebrance Day


Prins William och Kate deltog som vanligt vid den årliga minnesdagen av stupade soldater, Remembrance Day, som hålls varje år i november. I torsdags besökte de Royal British Legion under Poppy Day, då man sålde den röda vallmoblomman för välgörande ändamål.

The Duchess of Cambridge with Armed Forces personnel

Under söndagen firades sedan Remembrance Day med militärparad där även Drottning Elizabeth, Prins Philip, Prins Harry och Prins William deltog för att lägga ned en krans vid minnesmonumentet vid Cenotaph memorial i Whitehall, London. Hertiginnan Catherine och Grevinnan Sophie tittade på tillsammans från balkongen.

Remembrance Sunday

Festival of Remembrance

The Festival of Remembrance

Fler bilder här- Daily Mail

Foto: The British Monarchy Photostream/Flickr

söndag 10 november 2013

Belgiens och Nederländernas nya kungapar möttes i HaagGrannländerna Nederländerna och Belgien har båda fått nya kungapar i år. I fredags träffades de på slottet i Haag dit Kung Willem Alexander och Drottning Maxima bjudit Belgiens nye Kung Philippe och Drottning Mathilde.


Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel besökte Skanskas nya byggprojekt i Cambridge


Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel har varit på besök i London unde två dagar och på fredagen besökte de Seven Acres i Cambridge där det svenska Skanska bygger ett nytt husområde. Med under besöket var Sveriges handelsminister Ewa Björling.

fredag 8 november 2013

Prinsessan Estelle i hösthälsning från Haga


Nytagna bilder på Prinsessan Estelle finns nu på kungahusets hemsida. Bilderna är tagna av Kate Gabor i trädgården utanför Haga slott i slutet av oktober.


Foto: Kate Gabor /Kungahuset.se

torsdag 7 november 2013

Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel på besök i London

Foto: GiveMeTap/Twitter

Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel är på besök i London under ett par dagar. Tillsammans med handelsminister Ewa Björling besökte de under torsdagen Hackney Community College, Tech city, Google Campus och Level 39 i Canary Warf. Det blev även möte med Londons borgmästare Boris Johnson och senare under eftermiddagen fick Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel ett privat möte med Drottning Elizabeth på Buckingham Palace.

"Here is our Europe team with the Crown Princess of Sweden, Victoria, talking about UP Global! " Foto: Up Global/Twitter

Foto: Central Working/Twitter

Foto: Central Working/Twitter

"Great visit today from HRH of Sweden hearing about entrepreneurship". Foto: Central Working/Twitter

"We popped our heads up from our desks earlier only to see Victoria, Crown Princess of Sweden right in front of us!" Foto:@PixelPin/Twitter

Foto: Christina_Lundberg/Instagram
"Fantastisk lunch på Level 39 med Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel"."Bra diskussion om innovation, kreativitet och entreprenörskap."

onsdag 6 november 2013

Letizia och Felipe med döttrarna i Alhambra


Det spanska kronprinsparet, Felipe och Letizia, besökte i fredags Alhambra i provinsen Granada. De hade där en familjedag tillsammans med sina två döttrar, Leonor och Sofia. Dagsutflykten var privat och helt oanmäld. Nyfikenheten blev stor bland turister och förbipasserande som kände igen kronprinsfamiljen. Flera passade på att fotografera dem och dela bilderna på Twitter och Facebook.

Foto: @davidgamiz17/Twitter

Foto:@MaryLopez90/Twitter


tisdag 5 november 2013

Charlene på omslaget av Point de Vue


Prinsessan Charlene av Monaco finns på omslaget av den franska tidningen Point de Vue den här veckan. Nyligen var hon i New York där hon bland annat deltog vid Prinscess Grace Awards klädd i en mörkgrön klänning med hög krage från Ralph Laurens senaste höstkollektion.

Ralph Lauren Fall 2013


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...